Verzenden & Monteren

 

Verzenden :

Alle prijzen zijn inclusief verzendkosten bij ongemonteerde leveringen in Nederland en België.

 

Accessoires

Indien uit onze serie accessoires artikelen los worden besteld ( dus niet gecombineerd met desbetreffende stoel ) gelden hiervoor verzendkosten.

Neem hiervoor even contact met ons op

 

Monteren:

Alle stoelen worden gedemonteerd geleverd. De stoelen worden voorzien van een duidelijke handleiding en montagematerialen en zijn simpel zelf in elkaar te zetten.

Wilt u dat wij de stoel voor u monteren, betaalt u hiervoor een meerprijs van € 37,50 per stoel.

Uitzonderingen op montage kunnen plaatsvinden indien er sprake is van een stoel met hoge rug en hoofdsteun. Hierbij kan het zijn dat de montage heeft plaatsgevonden, maar u zelf de rugleuning dient te monteren, dit in verband met de toegestane pakket afmetingen bij de vervoerders .

 

Tafels :

Tafels en meubelen worden altijd ONGEMONTEERD geleverd, dit heeft te maken met de afmeting. Voor het monteren van onze meubels is geen extra kennis nodig. Tafels kunt u ook afhalen, dit in verband met de afmetingen.

 

Glazen bladen:

Op sommige van onze meubels zijn glazen topbladen mogelijk, deze worden ongemonteerd geleverd en hiervoor wordt een extra tarief van € 37,50 berekend i.v.m. gewicht en speciaal transport.  Let op! Levering achter de eerste deur.

 

Afhalen:

Afhalen kan, maar informeer eerst of uw produkt op voorraad is.