WIE ZIJN WIJ 

Kantoorstoelen-Online.nl  is een afsplitsing van Alpa Limburg BV .  Hierdoor beschikken wij over ruim 25 jaar ervaring op het gebied van kantoorartikelen, kantoormeubelen en bureaustoelen !

Waarom een afsplitsing .  Alpa Limburg is een regionale dealer, middels deze webshop willen wij onze kennis en expertise landelijk uitbreiden .

Er is nogal wat veranderd op het gebied van kantoor inrichting en kantoorwerk. Er is sprake van meer thuiswerk en meer digitaal werk. Hetgeen  echter niet is veranderd is onze manier van werken. We zitten nogal wat af .

Stoelen en een goed zit positie zijn belangrijk, we zitten bijna 7 uur per dag !. Minder zitten is beter maar als het dan toch moet zorg voor een goede stoel . Dit wordt echter meestal vergeten, we richten opnieuw in, kopen ook nieuwe stoelen en kijken hier vervolgens de eerste 10 jaar niet meer naar. Een bureau is een vast iets, dit wordt meestal gekozen op het uiterlijk en is in de meeste gevallen ook na 10 jaar nog wel goed .

Een stoel echter is dit niet, die verslijt, niet alleen de bekleding maar ook het foam ( zitcomfort) de gasveer en instelmogelijkheden verslijten .

We kopen wel een nieuwe bank om de 10 jaar omdat die “oude” versleten of lelijk is maar hier zitten we maximaal 3 uur per dag op !. Waarom kopen we dan geen nieuwe stoel !

Een goede bureaustoel is belangrijk ook voor uw gezondheid. Kantoorstoelen-online hebben wij speciaal opgezet om voor elk wat wils op bureaustoelen gebied te kunnen helpen aan een goede maar belangrijker nog voor u geschikte bureaustoel. Dit door geheel Nederland en Belgie .

Niet alleen uiterlijk maar ook zitcomfort is belangrijk, dit kan voor elke persoon verschillen, laat u daarom adviseren en kijk bij de mogelijkheden die wij kunnen bieden. twijfel of hulp nodig bel we zijn gewoon telefonisch bereikbaar of stuur een e-mail, met uw vragen en wensen wij reageren zo snel mogelijk .

Uw bureau stoel goed instellen ? Klik hier